Tuesday, May 10, 2011

Blue Theme Besday Party

Salam ceria semua...

besday sape lak ni yer..

kali ni besday opismate kami ...Cik Fatiha..yang sambutan nyer telah diadakan di KFC Jusco Equine Park pada jumaat lepas... .

Memula tu mmg plan nak buat kat Mc'D..tetapi FULL HOUSE la plak...
takde tempat langsung..
cian besday girl nk makan Mc'D..

ok kite layan jer la..


Epi Besday Fatiha...

Cantek je kek ni dibelah2..hahaha..kredit to As

Ni dia bebday girl...

Nak jugak tepek bear utk bebday girl...

Antara hadiah2 yang bebday girl dapat..



Sempat lagi bergambor..

Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik dan semoga tak lama lagi bertemu jua dengan teruna idaman...hehehe


amin ya rabbal alamin...



3 comments:

  1. rin,
    bear yg dhira suke hihihi;)

    ReplyDelete
  2. wahh all in blue ..
    besh nye bday gurl dpt banyak hadiah ..

    ** salam kenalan dari fazilzura

    ReplyDelete
  3. yerr hany..epi sesangat dia tgk bear tu..ingat ibu dia belikan utk dia..hehehe

    ReplyDelete